Deprecated: Funktiota Elementor\DB::is_built_with_elementor on kehotettu välttämään versiosta 3.2.0 asti! Käytä sen sijaan funktiota Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /var/www/vhosts/biil.fi/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5379
Auto ulkomailta, miksi? - BiiL

Auto ulkomailta, miksi?

Auton ostamiseen ulkomailta on monta hyvää syytä.

1. Raha

Kenties yleisin syy on raha. Suomessa uudesta autosta maksettava kertaluontoinen vero on Euroopan kovimpia, joten autot ovat täällä kalliimpia kuin muualla. Ulkomailta tuodessa, autosta joutuu maksamaan ns. tuontiveron, mutta säästöä kertyy silti verojen ja kaikkien kulujen jälkeen usein tuhansia euroja, joskus jopa kymmeniä tuhansia.

2. Varusteet

Kuten aiemmin mainitsin, autot ovat Suomessa jo lähtökohtaisesti erityisen kalliita. Harva ostaja haluaa maksaa Suomessa vielä extraa lisävarusteista, joten monet Suomi-Autot on todella huonosti varusteltuja. Ulkomailla tilanne on toinen ja siitä syystä esimerkiksi Saksan markkinoilta löytyy usein lähes kaikilla varusteilla olevia yksilöitä. Myös, jos toiveenasi on jokin tietty väriyhdistelmä tai harvinainen varuste, voi auton osto ulkomailta olla keino täyttää toiveesi.

3. Kunto

Ulkomailla autot ovat usein paremmassa kunnossa kuin Suomessa. Saksan autot eivät  ole nähneet juurikaan lunta ja pakkasta, joten ruostetta ja kiveniskuja ei yleensä löydy paljonkaan ajetuista autoista eivätkä autot ole rasittuneet toistuvista kylmäkäynnistyksistä. Myös Ruotsi-autojen kunto on usein Suomi-autoja parempi vähemmän suolauksen ja paremman pidon vuoksi. 

4. Kilometrit

Suomi on suuri ja harvaan asuttu maa, joten autoilla ajettavat välimatkat ovat usein pitkiä. Tästä syystä myös myynnissä olevat käytetyt autot ovat usein enemmän ajettuja kuin muualla Euroopassa.

Täältä kaikkialta olemme autoja hakeneet

Kiinnostuitko?

Älä epäröi, ota rohkeasti yhteyttä!

Avaa chat
💬 Kysy minulta!
Hei! 🙋🏼‍♂️

Voisinko olla avuksi?